onsdag 10 juli 2013

Troll

Ibland går det bara troll i vissa saker, eller..vi vet inte riktigt varför men för vissa hundar dröjer det alldeles för länge innan ett hem dyker upp som de kan få kalla sitt eget.
Nu har vi några såna killar hemma!!

Först Toto! När vi först mötte honom i Irland i februari gav han ett så lugnt och stabilt  intryck. Han delade kennel med collietjejen Meg och stod nere i " gamla" hundhuset på DogRescueCoolronan.
Trots kennelmiljön var han lugn och gick super i koppel, men visst hade han en fantastisk spårnäsa, det kunde vem som helst förstå .
Så fick han komma hit i jour och där bor han fortfarande. Ett jourhem är ofta tänkt som ett korttidsboende men för Toto har det varit länge nu...nu är hans jourmatte nyopererad och får inte motionera honom som han behöver. Han  behöver nu verkligen få komma ut och röra på sig! Älskade Toto!

Så näst i kö även han en aktiv kille Glen, han fick namnet Dennis i första jourhemmet. Dennis är en aktiv, kille men ååhh vilken gosfaktor han har den grabben.
Så go med allt och alla och ett absolut superämne för dig som älskar joggingspåret.
Möter man honom känns han verkligen som en unghund.
Hans hem bara måste finnas därute!

Så har vi honom här då Zingo! En supersocial kille med alla människor som varit här ända sedan  midsommar förra året! Vad är det med Zingo som känns så svårt?
Han gillar alla människor stora som små och vill flytta hem nu!

Var finns dom här killarnas hem? Varför har de fått vänta så länge?
Sugen på att veta mer? Kan du ge Toto i alla fall en jourhemsplats?
Ring 0709-665417 eller skicka e-post till friendsforevernu@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade