torsdag 11 oktober 2012

Välkomna hem

Nu har vi tagit emot vår första landtransport som vi delade med NNL.

Det känns fantastiskt roligt och spännande! Tack till alla som gjort detta möjligt!

Det är mycket som ska fixas innan hundarna kommer , målet är att de alla ska få komma, landa i ett tryggt hem och sen inte behöva flytta på sig förrän de finner sin familj.

Idealiskt vore ju att de alla fick komma till ett hem direkt där de får stanna, men för att göra lite extra plats i någon box på irland och för att ge någon hund en lite längre startsträcka in i sitt nya liv så valde vi ändå att ta hem några små i jourhem.
jorhund Tiger

Känns som att vi lyckades riktigt bra ändå, hundarna gör reklam för sig, alldeles av sig själva, var de än går. Det är alltid lite turbulent innan alla landar in men hitintills så har allt gått enligt planen.. :)

Är så tacksam att det finns människor därute jourhem och adoptörer som är berädda att ta det som det kommer, att öpppna sin dörr bara för en trasig själ och göra det bästa av sitvationen.
Hundarna har överraskat ändå med sina fantastiska personligheter.
 Mindy adopterad 

Fick inte mycket till bild av skönheten/valpen Tayto vid transporten så här kommer en bild på honom dagen vid avresan. Vill visa upp honom lite extra, en valp som skulle må bra av att få komma till sitt foreverhome, typ nu... :)
Han är en lantlolla lilleman, eller heter det lantlolle?  Social med hundar och människor men han har inte sett så mycket av världen så han har MYCKET att lära.. !
 
Fick ett roligt samtal i dag..ni vet den där tävlingen som man alltid har med sig själv och med alla bekanta..Gissa rasen!
Lurchern Iggys matte har fått svar på ett DNA test på Iggy.
Så nu vet vi ! En förälder är Greyhound/Hjorthund..en förälder är Greyhound/ Schnauzer
vacker så det förslår är han i alla fall Iggy.. :)
 
Visst blir man lite sugen ibland på att verkligen vilja veta.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade