torsdag 25 oktober 2012

Att driva ett rescue

Inne på Laois pound satt 4 små förskrämda valpar..de satt där tillsammans i en hög vid sin lilla låda.
Tiden gick men ingen kom, ingen räckte upp handen för någon av dem så Cara bestämde sig för att ta in dom små liven under sina vingar.

De fick namn och blev vaccinerade..men sen tog det inte många dagar förän de blev sjuka, väldigt sjuka! De får den bästa vård, nu kan vi bara hoppas att det snart vänder till det bättre.
 Tyvärr är det inte helt ovanligt att valpar som kommer in ensamma från en okänd mor som troligen inte heller hon varit vaccinerad ordentligt, blir sjuka i miljön på poundet.
Nu slåss de här små för sina liv och har fått behandling och legat på dropp hos veterinären.
Vi vet alla vad det kostar , Cara Rescue ber om hjälp!
 
Även lilla Rizzo är jättesjuk, han kom ut ur poundet i torsdags och har också han en allvarlig infektion . Rizzo har kräkts mask och är man så infekterad med mask får man anemi.
Också Rizzo är i Cara Rescues vård och finns nu i ett jourhem.
 
Det är inte det enda som varit förståss.
Kiko hittades med ett brutet ben, man har opererat och försökt att laga, sen bestämdes det att alla skruvar skulle tas bort och nu är det lindat i hopp om en snar läkning.
Också Kiko är bara en valp.
Så den här killen då..Buddy, nu på bättringsvägen.
Han hittades lösspringande och hans ena baktass var inte vacker..infekterad och svullen,men Cara tog också  honom till veterinären och nu så...är han mycket gladare!
 
Vad kan man bli annat än tacksam över att de här människorna finns och att de orkar kämpa på ibland kan man känna, i så hård motvind..
Kan du hjälpa oss hjälpa ens med en enda euro?
 
BG 887-9777 märk din inbetalning Cara. Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade