måndag 2 september 2013

Sugar

Enligt källor ska Mark Twain ha uttryckt att " "Ryktet om min död är starkt överdrivet"
Vi förstår att flera undrar över Sugar som " försvann" men har inte vågat fråga..så här kommer en liten berättelse om bästaste Sugar  !
Någonstans i en skog på Irland hittades hon och hennes kompis Spice. Hade de sprungit bort? Vi som känner dessa två flickor förstår att det är helt omöjligt, det är så tydligt att de blivit dumpade.
Dog Rescue Coolronan öppnade sina portar för de små liven och här fick de den vård de då behövde.

Kort därefter fick de komma till Sverige. 

Världens goaste små flickor hade anlänt. Trots att Spice efter en tid visade sig ha lite problem med sin hud, vilket dock la sig med medicinering, så fick hon en ny underbar ägare som bara konstaterade att vi får ta det som det kommer. Sugar hade väldigt svullna ljuver då hon anlände, så att man förstod att den här tjejen haft många ,många valpar..lillan.. under sommaren i jourhemmet så har svullnaderna försvunnit men kvarstår gör små hårda knölar i två ljuver, stora och hårda som hasselnötter.. tumörer säger veterinären...
Om de är godartade eller ej vet vi inte ännu men, det vi vet är att Sugar är hur pigg som helst och älskar att jobba. För oss är det tydligt att hon varit en hund för praktisk jakt, hon vet precis vad som förväntas av henne..
Jobba med näsan, sök, apportering och klockrena avlämningar, vad mer kan man begära..
Vill bara berätta för er alla som vi förstått varit oroliga, att vi beslutat att inte adoptera ut henne då vi i nuläget inte vet åt vilket håll det går med hennes ljuver knölar ( som dock tycks bli mindre och färre) och Sugar lever som sagt livets glada dagar i jourhemmet, men då hon inte är öppen för adoption finns hon inte längre med under " hundar som söker hem".
Men hon lever i allra högsta grad och i bästa välmåga.
Sugar och hennes jourfamilj önskar er alla en underbar höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade