söndag 22 mars 2015

När hjärtat svämmar över Bobs story.

Bob är killen som vi mött varje resa.
I sin lilla betongkennel har vi mött honom, han har alltid hoppat ut och artigt sagt hej, för att hoppa in igen på sina 3 ben.
Nej just ja, Bob har 4 ben men någonstans efter vägen har han glömt bort det.
Underbara älskade Bob.
Denna bild tagen i augusti 2013.
Hans familj var tvungen  att söka jobb i England och Bob fick komma till Coolronan. Han var där i 6 månader! En kort tid av lycka och finaste Bob fick återigen vara med sina älskade familj.
Sen började en ny resa för Bob.
Underbara Bob, han har  efter en skada fått två tår bortopererade och som situationen för Greyhounds och Lurchers ser ut på Irland är de inte de enklaste att hitta hem till, och med en skadad tass...
Hans familj sökte desperat, återigen fanns jobben utomlands, men ingen räckte upp handen för finaste Bob, så man såg ingen annan utväg än att låta avliva sin vän.
Chris och Ramona på Dog rescue Coolronan hade helt fullt av hundar i kennlarna och sa också först nej, säkert i vetskapen om hur svårt det är att finna ett hem till en kille som Bob, men en sån fin kille....
Familjen var redan med honom på veterinärkliniken när beslutet togs att öppna upp en plats på Dog Rescue Coolronan, Man ringde veterinärkliniken, och avlivningen av Bob avbröts.
Sedan mötte vi honom..
Varje resa har vi mött honom i hans lilla kennel, med på några av  resorna har också varit en tjej som verkligen sett honom,underbara älskade Bob.
Det gick ett år, det gick ett halvt år till, sen var det en tjej som sa att "enough is enough" nu ska Bob hem. Bor man hemma får man skicka ut trådar förstås och hoppas att mamma och pappa är med på samma spår.. och ja då, nu så , i mars fick han komma ut från betongen..underbara älskade Bob.
Så älskad av sin fosterfamilj, underbara älskade Bob.
En gentleman ut i klospetsarna.
En helt fantastisk hund skriver jourmatte, han följer mig som en valp och faktisk börjar han mer och mer lära sig att han har 4 ben, De övar varje dag och i leken glömmer Bob bort att det är tre ben han har.. eller hur var det nu?

Underbara älskade Bob, så missförstådd, kan inte annat än älska de här bilderna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade