lördag 5 januari 2013

Julklapparna och hjärtat blöder

I går då hittade dom honom Taylor..våra hjärtan blöder..det snör åt i strupen..man vet inte om man ska gråta eller skrika..allt stannar bara till  och allt känns bara som en stor klump..

Någon har dumpat honom mellan två stenväggar i utkanten av ett bostadsområde..någon ringde våra vänner på  Cara Rescue..de kommer dit för att hämta en liten lurcherkille ..informationen var att han hade  nackskador....inklämd mellan väggarna dit han inte kunnat tagit sig själv och inte på något vis kunde han ta sig därifrån..de lyfter upp den lille, kanske 4 månader gamla valpen och kör i högsta fart till veterinären...

Då uppenbarar sig det alldeles ohyggliga.. Taylor som han nu döpts till har blivit svårt skuren.. flera gånger i halsen så pass att även hans luftstrupe är skadad..vad är det för monster som gjort detta..??
Bilden nedan är kraftigt retucherad.. vi lämnar det upp till er själva att söka bilderna på Cara Rescue på  Taylor om ni orkar se.....

Taylor fick smärtlindring och mediciner mot chock och dropp förstås, i går. I dag har han varit på operation, ingen..ingen kunde förbereda sig på detta och våra tankar går inte bara till Taylor utan också till våra vänner på Cara som lever i detta med honom nu..
Taylor har opererats men hans hälsotillstånd är fortfarande kritiskt..

Så går livet vidare...och julklappsvalparna bara väller in..först före jul alla dom dom inte blev sålda och så efter jul..de som inte blev sålda och också de som barnen redan tröttnat på....

Cara rescue öppnar upp sina hjärtan också för denna skara i dag, som lämnats in till det kommunala hundstallet för avlivning, 3 små collieflickor...hur, hur ska vi kunna hjälpa...??

Plötsligt vilar allt ansvar för dessa små på några tjejer som på sin fritid driver ett rescue på Irland som vi alla vet är ett land i ekonomisk kris. Inkomsterna den gångna månaden räckte inte till  för att täcka de kostnader de haft för alla dessa " nobodys dogs" hos veterinären denna månad..och så nu då..tillskott, tillskott en aldrig sinande ström av tillskott av dessa guds skapelser..

Man kan gräva ner sig i en grop, man kan låtsas att man ingenting hört och ingenting sett..eller man kan kavla upp ärmarna om så bara för en 50 lapp värt och göra skillnad!

Cara är fullt till bredden nu och jobbar utöver sitt max..

Hjälp oss hjälpa Cara i deras strävanden. I bilden nedan hittar du deras bankuppgifter eller du kan använda dig av vårat BG  887-9777 och märka din inbetalning  CARA.

Det är allvar folks..det är livet som pågår därute i detta nu..
Som någon skrev.. "-och alla de där pengarna jag la på fyrverkerier och sprit...."
...snälla gräv djupt, kavla upp ärmarna..hjälp oss hjälpa.!!

För er som undrar varför vi gör det vi gör.. undrar ni fortfarande?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade